Professional Testing® Network


Zoals de naam al zegt is Professional Testing® Network een netwerkorganisatie. De testprofessionals vormen, als partners, de kern van het netwerk op basis van een gedeelde passie voor het vakgebied. Vanuit die passie hebben zij een visie op het vakgebied ontwikkeld waarmee zij in staat zijn u als klant optimaal te bedienen rond (de inrichting van) testen en kwaliteitszorg in uw organisatie. Professional Testing® Network is het samenwerkingsverband van enkele toonaangevende testprofessionals die hun sporen in het testvak ruimschoots hebben verdiend.

Zij kijken verder dan testen alleen en zijn onafhankelijk van andere leveranciers. Uw belang als klant staat namelijk voorop. De partners hebben ieder een bijzonder groot netwerk binnen de nationale en internationale testgemeenschap opgebouwd waaruit zij kunnen putten. Met een partner uit het Professional Testing® Network plukt u hier de vruchten van.

De partners hebben, naast hun ervaring met vrijwel alle aspecten van het testvak, gezamenlijk een groot aantal boeken, publicaties, presentaties en trainingen, zowel nationaal als internationaal, op hun naam staan. Ze zijn de grondleggers van vele hedendaagse methoden en technieken op het gebied van testen.