Professional Interim & Program Management Logo


Steeds vaker is in organisaties behoefte aan tijdelijk management. Hier bestaan verschillende aanleidingen voor. Bijvoorbeeld omdat er nog geen structurele invulling van een managementfunctie is voorzien. Daarnaast kan de situatie vragen om een tijdelijke aansturing.

Vanuit de ICT kunnen we de ontwikkelingen op het gebied van Agile ontwikkelprocessen en ambities richting Continuous Integration/Continuous Delivery noemen. Steeds vaker wordt geconstateerd dat er tijdelijk verzwaarde management aandacht moet zijn om deze transitie te borgen. ​  ​

Daarnaast vraagt deze ontwikkeling regelmatig een reorganisatie om de belangrijkste disciplines in dit proces te verstevigen en te professionaliseren. Vanuit de jarenlange ervaring die Professional Testing® rijk is, weten wij als geen ander de brug te slaan tussen IT en de business. ​Door deze ervaring, die zowel de boardroom als de operationele laag beslaat, weten wij op alle fronten effectief en relevant te zijn. Zonder poespas, to-the-point en met een duurzaam karakter.

Tot slot is de ervaring opgedaan in de bestuurlijke sector noemenswaardig. Hierdoor kan Professional Interim & Programma Management een ondersteunende rol vervullen bij bestuurders.

Door de genoemde ontwikkelingen en constateringen in de praktijk is Professional Testing® uitgebreid met een label gericht op Interim & Program Management.

Unique Selling points

Diensten Portfolio

Contact