PIPM – Unique Sellingpoints

Nummer 1

Duurzaam karakter waarbij ontzorgen vooropstaat

PIPM heeft altijd de focus op duurzaamheid bij het uitvoeren van haar programma en projecten. Duurzaam ondernemen gaat over het toevoegen van waarde. Waarde voor het bedrijf, voor mensen, voor de omgeving en voor het klimaat. Wij hebben aandacht voor al deze aspecten en willen resultaten met blijvende toegevoegde waarde leveren. PIPM zorgt hierbij voor de uitvoering van het programma maar ontzorgt de opdrachtgever verder door ook een duidelijk plan te hebben voor de implementatie en onderhoudbaarheid in de periode daarna. 

Nummer 02

Diversiteit aan branchekennis

Om uw projecten en programma te laten slagen is specifieke kennis en ervaring van uw branche noodzakelijk. Is er sprake van specifieke wet- en regelgeving? Wat zijn de trends en ontwikkelingen om rekening mee te houden? Hoe zien de branche specifieke processen eruit? De specialisten van PIPM beschikken over een grote diversiteit aan branchekennis. 

Door jarenlange ervaring in het opzetten en uitvoeren van programma’s en projecten voor verschillende opdrachtgevers is deze branchekennis opgebouwd en steeds verder uitgebreid. Enkele voorbeelden van branches waar PIPM expliciet, ruime ervaring in heeft zijn bijvoorbeeld Luchtvaart, Openbaar Vervoer, Centrale en de-centrale Overheid, Retail, Civiele Techniek, Uitgeverij en Onderwijs. 

Nummer 3

Omgaan met weerstand zit in de genen

Wij deinzen niet terug van een beetje weerstand. Programma’s en projecten zorgen voor verandering en roepen daardoor mogelijk weerstand op. Het daagt mensen uit om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe dingen te leren. Door goed aandacht te besteden aan verandermanagement, stakeholder management en door open te communiceren zijn wij in staat deze weerstand weg te nemen. Wij nemen mensen mee in het veranderproces en zorgen voor een gedragen resultaat! 

Nummer 4

Technische kennis en managementvaardigheden onder één dak​

PIPM is gespecialiseerd is het managen van programma’s en projecten. Het opzetten van een effectieve programmastructuur met de focus op realistische, duurzame resultaten en een open communicatie is onze core business. Wij vinden het belangrijk dat we hierbij ook inhoudelijk kennis van zaken hebben en, naast onze managementvaardigheden, gebruiken wij hierbij ook onze technische kennis.  

 

Terug naar Professional Interim & Program Management