Trainingen

Een training is pas waardevol als deze toegevoegde waarde heeft in de dagelijkse praktijk en de cursist uitgedaagd wordt. Professional Testing® verzorgt resultaatgerichte trainingen waarbij de theorie wordt verduidelijkt met voorbeelden uit de eigen praktijk. 

Dagelijks is Professional Testing® betrokken bij en verantwoordelijk voor het inrichten, analyseren en verbeteren van testprocessen. Ook besturen wij complexe testprojecten en programma’s. Onze testprofessionals hebben jarenlange ervaring met het geven van trainingen. De combinatie van praktijkervaring en doceren is belangrijk om precies aan te voelen wat voor situaties en vragen de cursisten tegen kunnen komen in de dagelijkse werkelijkheid. Dichter bij de bron kan de cursist niet komen. Eenmaal terug op de werkplek kan de cursist tijdens de training behandelde situaties herkennen en de aangeboden cursusstof toepassen. 

Professional Testing® biedt de volgende trainingen aan:

  • Pick your battles
  • Unboring Test Management 
  • Test Strategy in today’s world 
  • Sociaal-communicatieve lenigheid voor Testprofessionals

Elk van deze trainingen heeft zijn eigen specifieke onderwerpen, allen gericht op de praktijk van vandaag. Meer informatie over deze trainingen kunt u vinden in de verschillende brochures

De bovenste drie trainingen zijn als tutorial op EuroSTAR aangeboden en werden door de deelnemers hoog gewaardeerd. Via deze weg kunnen deelnemers alsnog deze kennis tot zich nemen.  

Door de samenwerking met Improve Quality Services kunnen wij verder de ISTQB Foundation, de ISTQB Advanced en de Testmanagement/coördinatie training verzorgen. De training ISTQB Testmanager Expert level hebben Professional Testing® en Improve Quality Services gezamenlijk ontwikkeld. 

Bekijk onze algemene informatie over de trainingen. Voor een persoonlijk advies of voor op maat gemaakte trainingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

De trainingen op deze pagina kunnen ook online verzorgd worden.