Professional Testing® Lab

Afbeelding1

“De beste manier om je iets eigen te maken, is door er mee te werken.” Met die grondgedachte is het Professional Testing® Lab opgezet; zodat je tijdens congressen en beurzen direct kon toepassen wat je geleerd had. Inmiddels wordt het Testing Lab ook ingezet om trainingen te begeleiden en om workshops te organiseren, of om interactieve test-team uitjes op te zetten.
Het Testing Lab bestaat uit een aantal ‘corners’, die ieder een thema of onderwerp behandelen. Deze corners kunnen naar gelang het doel van het Testing Lab gecombineerd kunnen worden. Door de combinatie van de diverse ‘corners’ wordt iedere keer een ‘uniek’ Testing Lab samengesteld.

In de verschillende corners kan geoefend worden met testtechnieken,  (testen icm) agile development, usability testen of exploratory testing.

Daarnaast zijn er ook ‘corners’ die het gebruik van tools of het werken met testautomatisering ondersteunen.

Het Testing Lab heeft al gedraaid op diverse congressen zoals EuroStar, StarEast, StarWest, Agile Testing Days, Test Automation Dag NL, SofTec en diverse bedrijven.

Het Testing Lab wordt ondersteund door enthousiaste facilitators en kan aangepast worden aan specifieke wensen van de opdrachtgever, zodat de beleving nog meer ‘eigen’ worden. Het Testing Lab kan per dagdeel ingehuurd worden en is ook in de avonduren te boeken.

Het Testing Lab is ‘infotainment’ op het hoogste testniveau!

Een Testing Lab boeken? Mail voor meer informatie info@proftest.nl