Michiel Vroon

Michiel Vroon is 25 jaar werkzaam in het vakgebied testen en kwaliteitszorg. Hij heeft bewezen als manager en adviseur inzetbaar te zijn op veelsoortige nationale en internationale opdrachten in uiteenlopende domeinen.

Sinds 2012 vooral opdrachten vervuld in toonaangevende infraprojecten voor nieuwbouw en renovatie zoals de 1ste en 2de Coentunnel, de Ketheltunnel, de Rotterdamsebaan, de Westerscheldetunnel en de Wantijbrug. Als (co-)auteur van boeken (o.a. TMapNext) en artikelen over onderwerpen als adaptief testmanagement, testen van SAP, testautomatisering en testoutsourcing heeft Michiel de afgelopen jaren zijn vakinhoudelijke sporen verdiend in de testwereld.

Hij spreekt regelmatig op internationale conferenties en geeft in zijn vakgebied cursussen over de onderwerpen testmanagement en –advies. Tevens was hij voorzitter van de Nederlandse vakvereniging voor testers “TestNet”. Michiel is communicatief sterk, assertief, besluitvaardig, kan zich goed bewegen in organisaties en past zich eenvoudig aan. Zijn praktische adaptieve gedachtegoed is hierbij van groot belang.

Meer informatie via LinkedIn: Michel Vroon