Opleidingen

opleidingenEen training is pas waardevol als deze toegevoegde waarde heeft in de dagelijkse praktijk en de cursist uitgedaagd wordt. Professional Testing verzorgt resultaatgerichte trainingen waarbij de theorie wordt verduidelijkt met voorbeelden uit de eigen praktijk.

Dagelijks is Professional Testing betrokken bij en verantwoordelijk voor het inrichten, analyseren en verbeteren van testprocessen. Ook besturen wij complexe testprojecten en programma’s. Onze testprofessionals hebben jarenlange ervaring met het geven van trainingen. De combinatie van praktijkervaring en doceren is belangrijk om precies aan te voelen wat voor situaties en vragen de cursisten tegen kunnen komen in de dagelijkse werkelijkheid. Dichterbij de bron kan de cursist niet komen. Eenmaal terug op de werkplek kan de cursist tijdens de training behandelde situaties herkennen en de aangeboden cursusstof toepassen.

Naast trainingen rondom Lean Test Management, product risico analyse, testmanagement, testadvies, testomgevingen en strategieën verzorgen we ook een scala aan TMap gerelateerde trainingen. De trainingen duren 1 dag tenzij anders vermeld in ons opleidingen factsheet.

Door de samenwerking met Improve Quality Services kunnen wij verder de ISTQB Foundation, de ISTQB Advanced en de Testmanagement/coördinatie training verzorgen.

Bekijk onze algemene informatie rondom de opleidingen. Voor een persoonlijk advies of voor op maat gemaakte trainingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.