Sander Frans

Sander is in 2017 begonnen binnen Professional Testing®. Hij focust zich niet op testen maar wordt enthousiast van het begeleiden en ondersteunen van projecten en programma’s. Daarom werkt Sander voornamelijk als Project Management Officer (PMO) onder de vlag van ons nieuwe label Professional Interim & Program Management (PIPM). Gekoppeld aan één van onze ervaren programma managers vormt Sander een sterk en op elkaar ingespeeld programma management team.

Sander heeft meerdere jaren ervaring binnen de IT consultancy in software implementatie en IT beheerprojecten. Hij heeft daarin rollen vervuld als applicatie consultant, Business analist en PMO. Hij heeft binnen meerdere scrumteams gewerkt en heeft kennis van het scrum framework.
Sander is een realistisch en nuchter persoon die zich snel aanpast aan de organisatie waar hij zijn opdracht uitvoert. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is analytisch sterk. Sander werkt graag in teamverband en haalt voldoening uit het helpen en ontzorgen van zijn collega’s.