Greet Burkels

Greet BurkelsGreet is een zeer ervaren testconsultant. Haar ervaring strekt zich uit van test-, programma- en projectmanagement, testadvies, opzetten plus implementeren van testorganisaties, meten en verbeteren van testprocessen, managen van outsourcingspartners en tot slot begeleiden van transities naar de beheerorganisatie. Een rijke ervaring welke is opgedaan in vele branches zoals Uitgeverij, Luchtvaart, Kledingindustrie, Detailhandel, Automotive, Transport en Zakelijke Dienstverlening. Typerend voor Greet is haar vaardigheid om op alle niveaus binnen grote en kleine organisaties te kunnen opereren met hetzelfde plezier.

Greet staat bekend om haar inzet, verantwoordelijkheidsgevoel, managementvaardigheden en het omzetten van de uitgebreide kennis in passende acties. Zij identificeert zich snel met de klant en is daardoor in staat snel vast te stellen wat past en nuttig is. Pragmatiek zonder zorgvuldigheid en compleetheid uit het oog te verliezen is haar devies.

Binnen Professional Testing® houdt Greet zich onder andere bezig met elementen rondom testware maintenance. Hierbij kan gedacht worden aan het opzetten van een specifieke test aanpak, het vaststellen en inrichten van een gewenste (test)organisatie plus processen of het begeleiden van transities.

Greet is ISEB Practioner gecertificeerd en heeft diverse (project)management trainingen afgerond.