Coaching

coachingEr zijn legio aanbieders van trainingen op testgebied in de markt. Veelal verkopen zij losse trainingen of zijn vooral gericht op detachering van testers. Professional Testing® wil verdergaan dan het geven van een training. Een training is immers enkel het begin van het leren. Zo heeft Professional Testing® een partnership met ImproveQS voor het geven van testtrainingen. Of het nu gaat om een beginnend tester of een ervaren testmanager of adviseur, Professional Testing® heeft de beste testprofessionals in het vak beschikbaar om uw medewerkers te begeleiden in hun carrière.

We nemen de trainee letterlijk aan de hand mee door te observeren en het begeleiden van de dagelijkse testwerkzaamheden. We kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het opstellen en implementeren van een testproces, het opzetten van een bevindingenadministratie of het aansturen van de dagelijkse testwerkzaamheden. De coaching vindt op de werklocatie plaats waardoor er gericht gestuurd en ingespeeld wordt op de alledaagse zaken waarmee de trainee te maken krijgt.

Op welk niveau je ook opereert, coaching door Professional Testing® kan je zonder meer verder brengen in je carrière als testprofessional.